post image

Lingard om vad Pedro Neto sa under gruffet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om West Ham skickade direkt till din email.

Jesse Lingard förklara vad Pedro Neto sa till honom under det gruff som uppstod i slutet av matchen mellan Wolverhampton och West Ham. 

Jesse Lingard var under måndagskvällen återigen i fin form för West Ham – där han befinner sig på lån från Manchester United. West Ham slog Wolverhampton med 3-2 på Molineux och Lingard stod för ett mål och var delaktig i ett annat.

I slutet av matchen rök han ihop med motståndarlagets portugis Pedro Neto – som för övrigt länkats med Manchester United på sistone – och efter matchen förklarade Lingard i en intervju med Sky Sports vad Neto sa under gruffet.

”Varför spelar du så? sa han. Men jag vet inte vad han menade med det. Vi vann ju matchen. Jag tror han menade att vi höll bollen nere vid hörnflaggan, men det är ju bara game-management. Det är såna saker vi lär oss.”

"Det var en tuff match och vi var tvungna att jobba hårt för de tre poängen. Jag trodde det skulle bli en ny "Arsenal-situation" när vi släppte in innan halvtid. Men grabbarna höll sitt fokus och koncentration genom 90 minuter."

Fin form sedan flytten 

Lingard har verkligen fått en nytändning i London. Efter två år av riktigt taskig form och väldigt begränsat med speltid i Manchester United så har han nu gjort sex mål på åtta matcher för West Ham. Och han själv anser att regelbunden speltid är nyckeln till framgång.

"Det handlar bara om kontinuitet tror jag. Form är konsekvent för mig. Jag har ju inte spelat mycket under de senaste två åren. Och att nu få spela varje vecka och ha en bra formkurva är härligt. Men laget har hjälpt mig väldigt mycket."

 

Källa: Metro

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa West Ham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen