post image

Europeiska jättarna beger sig in i racet om Jesse Lingard

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om West Ham skickade direkt till din email.

Enligt ESPN så är det nu inte bara stora Premier League-klubbar som vill ha Jesse Lingard. Även europeiska storheter sägs ha begett sin i jakten. 

Jesse Lingards pånyttfödelse sedan låneövergången till West Ham har gjort honom till en av Premier Leagues just nu hetaste spelare. I helgen gjorde han ytterligare två mål i West Hams 3-2-seger mot Leicester och han har nu gjort åtta mål på nio matcher för Londonlaget. Och det är faktiskt ingen spelare som gjort fler mål i Premier League än Lingard, sedan West Ham-debuten den 3:e februari.

David Moyes sägs vara desperat att signa Lingard permanent i sommar, men under helgen har uppgifter förekommit om att Arsenal, Tottenham och Leicester är redo att utmana om hans signatur. Och nu menar ESPN att deras källor informerat dem om att även Real Madrid, Inter och Paris Saint-Germain bevakar situationen kring 28-åringen inför sommaren.

 

Lingard är en produkt ur Uniteds akademi, men han har aldrig fått det där riktigt stora genombrotten i förstalaget och de senaste två åren har hans form dippat konsekvent.

Hur United ser på Lingards framtid efter succén i West Ham är fortfarande oklart, men i sommar går han in på det sista året av sitt kontrakt med klubben. Om det blir en förlängning eller en permanent flytt till någon av alla de klubbar som uppges vara intresserade, återstår att se.

Källa: ESPN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa West Ham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. ”Och nu menar ESPN att deras källor informerat dem om att även Real Madrid, Inter och Paris Saint-Germain bevakar situationen kring 28-åringen inför sommaren”

  Låt mig presentera Lingardinho 😂😂

  Alltså vilken hype.
  Bottenlag/mid spelar inte på samma sätt mot Manutd och Westham. Lingard får ett enormt mer utrymme och hungern att få visa sig i en ny klubb gör också mycket.

  Vore roligt o sätta tex Bruno.F i westham , då skulle han kanske vinna all statistik som går att vinna i PL.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen