post image

West Ham vill ha Lingard permanent, men fruktar hög prislapp

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Daily Mail så är West Ham oroliga att Jesse Lingard ska kosta stora pengar att köpa loss permanent från Manchester United. 

Jesse Lingard gör succé i West Ham. Sedan han kom till klubben på lån från Manchester United i januari så har formkurvan gått från att peka rakt ned till att peka rakt upp – Sex mål och tre assist på åtta matcher har det hittills blivit för Lingard och han är nu dessutom tillbaka i det engelska landslaget efter att ha kallats in av Gareth Southgate till det gångna landslagsuppehållet.

Daily Mail skriver att David Moyes desperat vill signa Lingard permanent, men att West Ham inte förhandlade in någon klausul om permanent köp i kontraktet och att klubben nu fruktar att Manchester United kommer kräva minst £30 miljoner för att sälja 28-åringen permanent i sommar.

Lingards kontrakt med Manchester United går ut sommaren 2022 och det är i dagsläget oklart om Ole Gunnar Solskjaer ser någon roll för honom i laget eller om man planerar att sälja honom permanent i sommar.

Källa: Daily Mail

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen