post image

Varningen till Lingard. ”Du kan inte gå dit. Fansen skulle riva stället”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Arsenal skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand säger att det vore helt otänkbart för Jesse Lingard att gå till Arsenal efter att han provocerade fansen med en målfirande dans för två år sedan. 

Jesse Lingard är i storform sedan han anlände till West Ham på lån i början av februari. Sedan dess har det blivit åtta mål och fyra assist på nio matcher för United-produkten och det är faktiskt ingen spelare i Premier League som gjort fler mål sedan den 3:e februari, då han debuterade för ”Hammers”.

Den plötsliga och överraskande succén har gjort att Lingard nu länkas med många storklubbar inför transferfönstret. West Ham vill signa honom permanent, men det har även ryktats om intresse från uttalandet i form av Real Madrid och Paris Saint-Germain. Detta enligt en rapport från ESPN under gårdagen.

Även Arsenal sägs ha begett sig in i racet, men Rio Ferdinand tror att det är en otänkbar destination för Lingard efter att han provocerade Emirates-publiken med en Moonwalk-liknande dans då han firade ett mål 2019.

 

"Ja, men vet ni vad - Arsenal-fansen hade inte velat ha honom där. Med tanke på hur han dansade/moonwalkade av planen där en gång.. Fansen skulle riva stället. Han visade Emirates en respektlöshet som de inte sett tidigare. West Ham kommer få en tuff fight för att få behålla honom, för jag tror att andra klubbar kommer vilja ha honom. Men han kommer inte gå till Arsenal före West Ham. Men det kommer ju såklart även vara andra klubbar med. Men han kommer inte gå i närheten av Arsenal!"

Och den f.d Manchester United-anfallaren Odion Ighalo tror att det mest sannolika är att 28-åringen blir kvar i West Ham.

"Jag är inte alls förvånad för han jobbar så hårt på träningarna och när han väl fick chansen att spela för Manchester United så gjorde han det bra. Men när man spelar för ett lag som United så finns det en press att vinna varenda match. I Manchester United handlar det bara om att vinna, vinna, vinna och ibland blir man påverkad av den pressen."

"West Ham är inte en lika stor klubb som Manchester United och han är där på lån, så han har större frihet att uttrycka sig. Det är inte lika stor press på honom att göra bra ifrån sig och nu gör han det han vet att han kan göra och vi ser alla det bästa av honom."

"Självklart kan han fortfarande ha en framtid på Old Trafford, men jag tror inte han vill återvända till Manchester United bara för att sitta på bänken nu när han spelar regelbundet för West Ham vecka in och vecka ut. Men om han återvänder med det självförtroende som han har nu så kan det ju bara vara en bra sak för Manchester United. Personligen tror jag inte att han kommer tillbaka - jag tror att hans lån förlängs eller att West Ham köper honom."

 

Källa: Mirror, Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Arsenal senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen