post image

Lingard: Det var en riktigt tuff period för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard förklarar att tiden i Manchester United innan lånet till West Ham, inte var någon dans på rosor. 

Lingard har haft ett par tuffa år i Manchester United och karriären tycks ha varit på väg utför, men i och med flytten på lån till West Ham så har hans 28-åringen fått nytt liv.

Fem mål har det blivit på sju matcher för West Ham sedan ankomsten i januari och även en kallelse till det engelska landslaget. Lingard befinner sig just nu på landslagsuppdrag och han säger i en intervju att tiden innan lånet till West Ham var en tuff period i livet.

 

"Det var en tuff period innan jag gick på lån. Jag kände att jag förtjänade att spela för United, men jag visste ju innerst inne att jag var tvungen att gå på lån. Så det var många känslor. Så det var en skön känsla att få det gjort och bara skriva på papperna. Jag tror man bara måste tro på sig själv och på sin förmåga. Det hade varit enkelt för mig att ge upp. Just då var det svårt. Man tränar hela veckan, bygger upp och sedan blir man inte uttagen - det är svårt för alla spelare."

"Det var en tid under lockdown då jag satt och tittade tillbaka på gamla matcher med England och matcher jag spelade bra för United - bara för att få tillbaka den där elden igen. Sedan jag kom hit så har jag haft målsättningar uppskrivna på en tavla och jag kommer inte vara nöjd förrän jag når dem.

Källa. Metro

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen