post image

Lingard: Det viktigaste kriteriet för mig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard förklarar vad som är den enskilt viktigaste saken när han fattar beslut om framtiden. 

Efter ungefär två år av dippande form så lånades Jesse Lingard i januari ut till West Ham och rivstartade med två mål direkt i sin debut för Londonklubben. Totalt blev det nio mål och fyra assist på 16 matcher för West Ham och hans aktier på transfermarknaden lär ha höjts rejält under våren.

Lingard har kontakt med United till nästa sommar (2022) och det är oklart vad som kommer hända med honom under transferfönstret – kommer han återvända till United och försöka slå sig in i laget eller säljas, till West Ham eller till annan klubb.

I en intervju med Sky Sports avslöjar han vad som är det viktigaste kriteriet:

"Regelbunden fotboll är det viktigaste för mig. Efter att jag gick ut på lån och fick en bra svit så började ni se den riktiga mig, med mål och assist. Jag har aldrig tvivlat på min egen förmåga. Jag har alltid trott på mig själv."

"Under försäsongen 2020 pratade jag med managern och sa att jag behöver speltid. Han svarade "Vi kan diskutera det i december." Vi tog då en ny diskussion och han lät mig gå på lån. Jag har haft flertalet konversationer med honom under min tid i West Ham. Han var väldigt stöttande och det var ett väldigt bra lån för mig."

Läs mer från Lingard på Sky Sports. 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen