post image

Solskjaers kryptiska svar på frågan om Lingards framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Jesse Lingards framtid efter den strålande vintern i West Ham. 

Jesse Lingard är en just nu en omskriven spelare efter sin strålande form för West Ham. Sedan han debuterade för klubben i början av februari har det blivit åtta mål och fyra assist på nio matcher och han länkas nu med storklubbar som Real Madrid, Paris Saint-Germain och Premier League-klubbar som Arsenal och Tottenham.

I sommar har Lingard ett år kvar på kontraktet och vad som kommer hända efter säsongen är fortfarande oklart. Kommer han bli kvar i West Ham permanent eller säljas till någon annan klubb. Eller återvända till United för en ny chans.

Ole Gunnar Solskjaer fick under dagens presskonferens frågan om Lingard kommer förlänga kontraktet med United och svarade inte helt tydligt.

"Jesse har varit briljant sedan han lämnade. Jag har svarat på det här några gånger redan. Ur ett själviskt perspektiv så kunde vi ha behållit honom för han har alltid en roll att spela. Jesse är en fantastisk grabb i miljön här. Han är Man United rakt igenom. Han gnällde inte en enda gång (då han fick dåligt med speltid). Han kom bara in och jobbade väldigt hårt."

"Och han förtjänade en chans att spela mer fotboll och därför lät vi honom gå till West Ham - han förtjänade en chans för vad han gjort hela sitt liv för Man United. Självklart kommer vi välkomna honom tillbaka. Jag hoppas han får åka med till EM för med den formen han är i nu så tror jag han har en chans där. Och jag hoppas han får en stark avslutning på ligan. Det var annorlunda för honom här pga av Bruno och den form han varit i på Jesses favoritposition. Vi fattade det beslutet. Jag är väldigt glad för Jesses skull och önskar honom all lycka under resten av säsongen till dess att han kommer tillbaka."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen