post image

Solskjaer: Så många nya spelare behöver vi köpa i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer skickar en signal till ägarfamiljen efter gårdagens förlust mot Villareal i finalen av Europa League. "Nu måste vi addera spelare."

United har konsekvent tagit kliv i rätt riktning under Ole Gunnar Solskjaer och man kommer närmare och närmare, men man föll igår på mållinjen efter en rekordlång straffläggning mot Villareal i finalen av Europa Leauge (1-1 efter full tid(.

Man räckte inte riktigt hela vägen den här gången heller, även om det dock var små marginaler som avgjorde och Solskjaer säger att man nu måste spetsa till elvan med ett par tre spelare för att stärka upp till nästa säsong.

 

"Jag är väldigt nöjd med insatsen, viljan och beslutsamheten hos alla spelarna och jag kan inte alls skylla på dem. Vi har nog gjort så bra ifrån oss som någon hade kunnat hoppas på. Nu befinner vi oss här, vi måste bli bättre, vi måste jobba bättre och hårdare. Men som jag tidigare sagt så måste vi ha in två, tre nya spelare för att stärka startelvan och truppen och det är viktigt för oss för att kunna gå längre. För jag är säker på att våra rivaler och konkurrenter också kommer vilja bli bättre och vi vill bli så mycket bättre vi bara kan."

"Det är ingen framgångsrik säsong och det är små marginaler i fotboll. Ibland kan en enda spark definiera en hel säsong som bra eller dålig och nu blev det en spark avgjorde. Men visst har vi blivit bättre. Vi kom 2:a i ligan och det var nog ingen som förväntade sig att vi skulle bli med tanke på den starten vi hade efter bristen på försäsong.

"Grabbarna har varit väldigt väldigt bra men tyvärr nådde det inte hela vägen fram ikväll. Så är det med straffar - vi kunde lika gärna suttit här och pratat om en framgångsrik säsong efter matchen. Men troféer spelar roll och det är vad som spelar roll i den här klubben. Så nej är det korta svaret (säsongen har inte varit framgångsrik)."

Läs mer i Manchester Evening News. 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ärligt svar från OGS, men tyvärr räcker det inte att bara erkänna att säsongen inte var framgångsrik för att det vet alla om. Det viktigaste är att det ska finnas en plan på att fortsätta bygga upp laget så att nästa säsong vinner ManUtd PL eller/och CL. För att vi, supportrar, ska veta att en sån plan finns och för att vara optimistiska så skall ManUtd värva minst tre spelare (mittback, defensiv mittfältare och offensiv mittfältare).
    Vi får helt enkelt se hur transferfönster kommer se ut.

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen