post image

Solskjaer om finalen: Vi är redo för det här

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer, Luke Shaw och Bruno Fernandes håller presskonferens på plats i Gdansk. 

I morgon är det dags för den stora Europa League-finalen mellan Manchester United och Villareal. Manchester United är på plats i Gdansk sedan i går och i kväll höll Solskjaer presskonferens ackompanjerad av både Luke Shaw och Bruno Fernandes.

Solskjaer pratade b.la om vad det skulle betyda för Manchester United att få lyfta pokalen.

”Vi har fem segrar i Europa och vi har förlorat två gånger mot Barcelona. Dessa är stora kvällar för oss. Det kan vara en språngbräda för någonting bättre. Vi har en ljus framtid. Det här laget är ett ungt lag och ett lag vi byggt om under de senaste åren. Förhoppningsvis är det här starten på någonting mer.”

"Sir Alex är här med oss och vi vet att den 26:e maj är Sir Matt Busbys födelsedag. När spelare signar för Manchester United så signar de för att vinna troféer. De tar sig an utmaningen att vara de bästa, för det här är den bästa klubben i världen så det är fröjden med pressen i Manchester United."

"Det här handlar inte om mig. Jag har tillräckligt med tro på mig själv, oavsett omständigheter. Jag har sett någonting växa inom dem (spelarna) och de har fått större och större självförtroende och blivit mer och mer robusta och motståndskraftiga mot motgångar. Som grupp är jag väldigt säker på att vi är redo för det här nu."

Sir Alex har alltså rest med United till Polen, men Luke Shaw förväntar sig inte att legendaren har någon direkt medverkan i förberedelserna inför matchen.

"Jag förväntar mig inte att Sir Alex pratar med oss (inför matchen). Vi ser honom på hotellet, men inom laget måste vi inspirera oss själva och fokusera på vad vi måste göra som grupp. Jag är säker på att vi inte behöver andra som inspirerar oss för matchen i morgon, oavsett hur stor legendar han än är."

Det kommer vara ca 10 000 fans på arean i morgon kväll och Bruno Fernandes pratade bl.a om betydelsen av att ha fansen tillbaka.

"Vi vet att våra fans är viktiga. Som vi sett under de senaste året så är fotboll en svår sport utan fansen. Och att han dem där under finalen är väldigt bra för oss och jag hoppas de kommer njuta av matchen."

 

Läs mer från presskonferensen på Manutd.com

 

Källa: MEN, Manutd.com

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Viktigt att ManUtd vinner imorgon för att bygga ett titelvinnande lag. Att vinna ELs titel denna säsong medför att laget kan ha det självförtroendet som krävs för att vinna premier league eller Champions league. Att SAF är med understryker vikten av att vinna ELs final imorgon.
    GGMU!!

    11
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen