post image

Martinez budskap efter tunga skadesmällen

Skriven av: admin
Publicerad 2024-02-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Lisandro Martinez skickar en hälsning efter beskedet om ännu en lång skadefrånvaro. 

Martinez är en av Manchester United viktigaste spelare, men tyvärr för alla inblandade partner har han haft ett tungt år. Det började då han skadade sig i en Europa League match i april förra året – en skada som krävde operation och lång rehabilitering. När han sedan återvände till hösten upplevde han nya komplikationer och tvingades till ännu en operation och ny rehabilitering.

Det var först för några veckor sedan han återvände till laget och efter bara ett par matcher så var det dags för nästa tunga smäll. I söndagens match mot West Ham tvingades han kliva av med en befarad knäskada och igår bekräftade United att argentinaren blir borta i omkring åtta veckor. En blytung smäll för både United och Martinez. Men Martinez själv håller modet uppe. I en post på sociala medier skriver han.

"Jag vill säga ett hjärtligt tack för den stora support jag fått och jag vill försäkra er om att kommer att komma tillbaka och att vi kommer kämpa tillsammans. Alltid United!"

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

    1. Jag är dock extra bekymrad att just Martinez är skadad igen, efter ha varit borta i 8-9 månader. Han är trots allt Uniteds bästa mittback och han behövs om vi ska nå fjärde platsen i PL och vinna FA cupen

     2
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen