United åkte till Molineux och plockade tre poäng efter en riktigt kaotisk sista halvtimme...

United XI: Onana – Dalot, Varane, Martinez, Shaw – Casemiro – Garnacho, Mainoo, Bruno (c), Rashford – Höjlund
United bänk: Bayindir, Kambwala, Maguire, Evans, Eriksen, McTominay, Amad, Antony, Forson

Wolves XI: Sa – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Lemina, Doyle, Doherty – Neto, Cunha – Bellegarde

Wolves bänk: Bentley, H.Bueno, S.Bueno, Ait-Nouri, Gomes, Hodge, Chirewa, Sarabia, Fraser

Domare: Jarred Gillett

Inför: Ten Hag gjorde två ändringar: Onana och Rashford var tillbaka i elvan, och Bayindir och Antony bänkades därmed. Wolves däremot gjorde inga ändringar från sin senaste match.

Första: United, för dagen i helvitt, tog hand om avsparken på Molineux. Redan i tredje minuten åkte Casemiro på gult då han kapade en motståndare vid mittplan. Två minuter senare tog United ledningen med 0-1 efter att Dalot skickat in en passning i boxen, vilket Bruno släppte, och Höjlund tog emot och la upp för Rashford som kunde placera in bollen förbi Sa.

0-2 kom i 22a minuten då Garnacho bröt in från höger, spelade bollen till Rashford som la fram den till en överlappande Shaw, vars inspel styrdes på en försvarare, gick under Sa, prickade Höjlunds tå och gick in i mål. Höjlund var i full färd med att bli nedbrottad av Dawson men det stoppade honom inte. Alla mål räknas.

Casemiro missade sen precis mål med en nick, varefter Doyle drog en frispark rakt på Onana, och Höjlund var bra nära att styra in en boll då Sa panikrensade en usel bakåtpassning. Strax efter det så fick Bruno ett fint skottläge upplagt för sig, men lyckades inte ens rikta bollen på mål.

I 45e minuten så fick Höjlund in en boll men Dawson spelade offside perfekt och han vinkades av för nån decimeters offside. Dawson åkte strax därefter på gult då han tacklade ner Höjlund utan att vara särskilt nära bollen. På frisparken som följde så nickade Casemiro in bollen, men även han var offside.

På tilläggstiden så var Bruno och Garnacho påväg att få ett två-mot-målvakten-läge, men Bruno hamnade en bit ut på kanten och hans inläggsförsök var ett par våningar för högt. När domare Gillett blåste av för pausvila så satt United i en stabil ledning, men att ha fått två mål bortdömda för offside gav en lite nervös känsla.

Andra: Wolves sparkade igång andra halvlek utan några byten av endera laget. Det första som hände var att Martinez fick gult för en tackling, varefter han på frisparken som följde rensade en nick precis framför mållinjen.

I 54e minuten så kom matchens första byte, då Doherty fick göra plats för Ait-Nouri. Hur Höjlund nån minut senare misslyckades med att peta in bollen på Garnachos inspel var något av en gåta, men han fick se Sa parera med hälen och kunde inte komma åt returen.

I 68e minuten pekade domare Gillett på straffpunkten efter att Neto fallit av en touch från Casemiro i straffområdet, vilket fick United att protestera vilt. Reprisbilderna visade att det nog var kontakt, men att Neto slängde sig väldigt lätt. Efter att ha konsulterat VAR så stod sig beslutet. Upp stegade Sarabia och rullade in 1-2 mitt i målet efter att Onana slängt sig.

Casemiro och Rashford fick kliva av för McTominay och Antony i 73e. Sa tvingades strax därpå slänga sig och tippa undan ett skott som styrdes på ett täckande ben. McTominay utökade till 1-3 då han utnyttjade att flera spelare missade att nicka på en hörna, och själv riktade en studsnick in i krysset.

Onana åkte på gult kort för maskning i 78e. Fyra minuter senare så kom Gomes och Fraser in för Doyle och Toti. Wolves reducerade igen i 85e, då Bruno halvrensade en hörna, vilken hamnade hos Dawson som direktsköt, och bollen gick rakt på Kilman som bröstade ner och skickade in 2-3. Höjlund fick lämna plats för Forson, och Martinez för Maguire. Martinez fick en ispåse för foten, vilket inte bådade riktigt gott.

Uniteds straffområde var någorlunda belägrat vid den här punkten, och i 88e så riktade Lemina ett avslut tätt utanför, fast han var i offsideposition oavsett.

I 92a så sattes Evans in för Garnacho, efter att fjärdedomaren visat upp nio minuter. McTominay kom nära att skarva in en slumpboll i 94e, men fick se Sa foträdda. Precis efter hörnan som följde så tappade Antony boll, Wolves kontrade, bollen hamnade hos Neto som fick all tid i världen av Varane och skickade in 3-3 mellan Onana och stolpen.

Det höll däremot inte länge - strax därpå fick Mainoo bollen ute på vänsterkanten, tråcklade sig förbi ett par Wolvesspelare, skapade sig själv yta mitt i en klunga och placerade in ett skruvat skott mot bortre stolpen som letade sig in till 3-4. Vilket mål!

Shaw hann få ett gult för att ha fördröjt spelet, innan domare Gillett blåste av matchen och United stod som vinnare i vad som blev en onödigt spännande avslutning.

Betygsskala: 7: Cantonaklass, 6: Världsklass, 5: Mycket bra, 4: Bra, 3: Godkänd, 2: Inte godkänd, 1: Falcao-klass, 0: Bänkningsklass, -∞: Dags att gå i pension.

Onana: 2 - Gjorde några rutinräddningar, men såg otajmad ut. T.ex. när han var helt på mellanhand på hörna och Martinez fick rensa, och på tredje målet där positionsspelet såg helt virrigt ut.

Dalot: 3 - Bra framåt, men lämnade en del ytor bakåt.

Varane: 3 - Var okej, även om agerandet vid tredje var rätt klent.

Martinez: 4 - Stark insats i mittförsvaret, det märks att han är den bästa mittbacken. Klev av och fick en ispåse på foten, det oroar något.

Shaw: 3 - Inledde med lite missar, men spelade upp sig och samarbetade bra med Rashford. Blandade och gav en del i andra och såg tidvis trött ut.

Casemiro: 3 - Okej insats, gjorde en hel del grovjobb defensivt, även om han såg lite seg ut. Orsakade en straff.

Garnacho: 3 - Solid insats på högerkanten. Slutade aldrig försöka och tog sig ständig fram för att hota.

Mainoo: 5 - Bossade mittfältet, och när det gällde klev han fram och drog in ett grymt solomål.
Bruno: 2 - En del hyfsade passningar i speluppbyggnaden, men såfort han närmade sig offensivt straffområde så blev det felpass och usla skott. Otroligt ojämn inom själva matchen.

Rashford: 3 - Verkade vilja bevisa något, och visade upp bra samspel med Shaw i första. Tappade lite i andra och blev utbytt.
Höjlund: 4 - Stark insats. Mål och assist, hade bud på mer, bra spel i straffområdet.

McTominay: 3 - Gjorde det okej när han hoppade in och nickade in ett mål.

Antony: 0 - Helt bedrövligt inhopp. Tappade boll som om han hade betalt för det och var bra nära att på egen hand tappa två poäng.

Maguire: n/a - Spelade för kort tid för att betygsättas.

Forson: n/a - Spelade för kort tid för att betygsättas.

Evans: n/a - Spelade för kort tid för att betygsättas.

ten Hag: 3 - Bytena var verkligen blandad påse. McTominay gav utdelning direkt, Antony var nära att ge bort poäng.

Summering: Wolves och United bröt en fjorton matcher lång svit av trist grådaskfotboll och bjöd för dagen istället upp på lite färgglatt kaos. Sex mål sista halvtimmen. Att jämföra med de där föregående fjorton matcherna där lagen tillsammas gjorde mer än två mål tre gånger.

Första halvlek var en ganska klar United-dominans, och man fick in två bollar, men man sumpade också ett par lägen och fick två mål bortdömda från offside, vilket kändes som om det skulle straffa sig, vilket det också kom bra nära att göra.

Det var först när Wolves fick en billig straff som det började bli svettigt, och även om McTominay direkt utökade igen så blev det rörigt av bytena och Wolves utnyttjade det till att t.o.m. kvittera. United doing a United... fast Mainoo sa "Not today!", körde slalom genom halva Wolves och placerade in ett perfekt skott vid bortre.

Man får vara positiv iallafall, det var en match mot Wolves och den var inte dötrist, det är ett stort steg framåt från nånting iallafall.

De tre poängen innebär att man ligger kvar på 7e plats i PL, tre poäng före Newcastle och en efter West Ham, som kryssade mot Bournemouth. Man har dock hela åtta poäng upp till Villa och Spurs som sitter på 5e och 4e plats.

Härnäst, redan på söndag, så tar man emot West Ham hemma på Old Trafford.