post image

Lingard petad från EM-truppen trots succésäsongen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gareth Southgate förklarar varför Jesse Lingard finns med till kvällens match mot Österrike trots att han petades från den slutgiltiga EM-truppen. 

Jesse Lingard har haft en strålande säsong på lån i West Ham och han återkallades till det engelska landslaget för kvalspel tidigare i våras. Han togs ut till den provisoriska EM-truppen som presenterades i förra veckan, men när Gareth Southgate igår presenterade den slutgiltiga 26-mannatruppen så fanns inte Lingard med.

Lingard finns dock ändå med i truppen till kvällens träningsmatch mot Österrike och Southgate förklarar sitt beslut:

"Jesse gjorde väldigt bra ifrån sig som tog sig tillbaka in i truppen, för så sent som i januari så var han en miljon mil bort från att bli uttagen till landslaget. Jag sa i mars att han hade haft några otroligt bra veckor, men att han hade en del tur eftersom vi just då sakande flera kantspelare. Han var väldigt bra för West Ham och han spelade även väldigt bra för oss. Han är pålitlig, han är ett hot framåt, en väldigt bra person i gruppen."

"Han kommer att spela i morgon (ikväll) eftersom Sancho är sjuk. Vi har några spelare som inte finns tillgängliga just nu och han kommer hjälpa till att balansera upp laget. Han förtjänar chansen att kliva ut och bevisa att jag hade fel direkt (skratt). De grabbar som är med oss nu står på standby-listan och vi måste se till så de är redo."

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen