post image

Neville: United kan vilja ha tillbaka Lingard

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville tror att Jesse Lingard kan återvända till Manchester United, men att han då måste vara inställd på att vara truppspelare snarare än regelbunden i startelvan. 

West Ham bortaslog Wolverhampton med 3-2 i går kväll och Jesse Lingard var återigen en av huvudpersonerna. United-spelaren öppnade målskyttet och spelade även en stor roll i West Hams andra mål och han har nu sex mål på åtta matcher för Hammers sedan han kom till London i januari.

Vad Manchester Uniteds långsiktiga plan med den nu 28-årige Lingard är, är i dagsläget oklart. Återkalla honom eller sälja honom. Och vad han själv känner är inte heller känt.

Gary Neville ser dock en möjlighet för Lingard att faktiskt återvända till United och lyckas, men bara om han accepterar rollen som breddspelare.

 

"Han tar otroligt många löpningar. Det är vad han gör. Han är bra utan boll och bra med boll. I Manchester United finns en annan förväntan och det kommer alltid skapa en svår press. Men om han skulle spela i ett världslag. Låt oss säga att han var Ji-Sung Park för tio år sedan och spelade med Ronaldo och Rooney, då hade folk sagt att han var perfekt för laget. Problemet var att han inte spelade i ett lika bra Manchester United-lag, så han har fått ta en del skit."

"Han är en riktigt bra spelare. Han kommer ha en väldigt bra karriär. Manchester United har ju lånat ut honom till West Ham för att boosta hans karriär, kanske i hopp om att boosta hans prislapp. Men de kanske också faktiskt tänker att de vill ha tillkalla honom. Han skulle kunna vara stor hjälp för oss."

"Men om Jesse vill spela och det ser man ju att han vill - då måste han lämna, för han kommer inte spela varenda vecka för ett Manchester United som slåss om första eller andraplats i ligan. Men om han är villig att återvända och slåss, och vara den typen av spelare som Dan James har varit de senaste veckorna. In och ut ur laget. Då kan han utan tvekan spela för Manchester United."

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jesse ska vara kvar i West Ham. Det är ett lag som passar honom bättre. West Hams motståndare parkerar aldrig bussen vilken ger ett öppet spel, vilket passar Jesse. Han kommer aldrig vara en spelare som luckrar upp ett lågt försvar, som vi behöves i United.

    5
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen