post image

Neville: Tre spelare som kan användas som delbetalning för Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville tror att United kan komma att erbjuda en eller fler spelare som delbetalning för att locka Daniel Levy till försäljning. 

Harry Kane tros vilja lämna Tottenham i sommar och Manchester United och tillsammans Manchester City ses som favoriterna till hans signatur. Tottenham kommer sannolikt kräva enorma pengar för att släppa Kane och givetvis är man inte positivt inställda till att tappa sin stora stjärna.

Men Gary Neville tror att United har en trio skickliga spelare att erbjuda som delbetalning, som alla hade intresserat Daniel Levy.

"Det är svårt. City brukar inte bryta sin budget. £67/70 miljoner är deras transferrekord - och de kommer inte få honom för det priset. Så det vore i sånt fall om de kan erbjuda en spelare som delbetalning. Och det tror jag att Manchester United också skulle kunna göra - Martial, James och Lingard. Det är den typen av spelare man skulle kunna erbjuda Spurs plus en summa pengar. Det kanske hade gjort Daniel Levy glad, jag vet inte."

Läs mer i The Mirror. 

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Kane som vinner både skytteligan och assistligan i PL säsongen 20-21 och har kontrakt några år till lär knappast bli såld till en konkurrent under £200M.
  Martial, James och Lingard kanske är värdar £100M sammanlagt.
  United får fylla på 3-4 spelare till från A-truppen så att totalsumman hamnar nånstans runt £200M.
  Stora frågan är väl om Tottenham nöjer sig med vilka spelare som helst som betalning, så att dom vill släppa sin superstjärna? Dom kanske vill ha Rashford och Greenwood och kanske Victor mot en Kane?

  3
  6
  1. Troligast vill de enbart ha Martial och pengar, varför du tror att man ska betala med enbart spelare förstår jag inte? Vart ifrån får du siffran £200m? Såkart de vill ha spelare som Rashford, men United erbjuder inte dessa spelare så det är inte ens ett alternativ.

   8
   2
   1. Visst vore det spännande att se en spelare som Kane i ett riktigt topplag.
    Om han lyckas göra 23 mål i ett mediokert lag, borde han kunna fixa runt 30-32 mål i United, synnerligen om United värvar också Sancho.
    Att prislappen hamnar på runt £200M beror väl mest på att han är PLs främste målskytt och hans kontrakt med Tottenham gäller 3 år till. Samt att Tottenham skulle bli ett sämre lag utan Kane. Det enda som borde Levy vilja sälja Kane är att Tottenham behöver få in pengar, rejält med pengar.
    Men varifrån har du fått att Tottenham skulle vilja ha Martial? Hans prislapp borde inte vara högre än £50M. Finns det nåt topplag över huvudtaget som skulle vilja värva James ens för £10M?

    1
    1
    1. Fabrizio Romano nämnde att United’s Martial, och City’s Jesus är namnen som är tänkbara byten mot Kane och pengar. Det är vad jag baserar på.
     Kane är en dröm, tyvärr för dyr för United under dessa tider då man inte fått in alla normala inkomster.

     1
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen