post image

Berbatov jämför sin situation 2008 med Kanes situation i dag:

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Dimitar Berbatov jämför sin egen situation då han lämnade Spurs för United, med Harry Kane - som nu står för ett liknande beslut. Kanske. 

Harry Kane kan komma att lämna Spurs i sommar och en av de möjliga destinationerna är då Manchester United. År 2008 så stod Dimitar Berbatov inför ett liknande val. Han fattade beslutet att han ville lämna Spurs för Manchester United och han ångrar det inte i dag:

”Jag var i hans skor och gjorde ju vad jag gjorde. Han är nu i samma situation som jag var i och jag förstår allt han går igenom. Jag ångar inte beslutet jag fattade. Jag gick min egen väg i fotbollen. Jag kom från ett litet land och drömde alltid om att nå så högt jag kunde. Det gjorde jag med United, där jag vann saker och blev ligans bästa målgörare.”

"Det är något annorlunda i Harry Kanes fall, för han är ifrån England. Så han måste veta vad hans prioriteringar är. I slutändan så handlar fotboll om att spela och att få glädje från det. Stannar i han i Spurs så kommer han få det."

"För mig var det nog ett något lättare beslut eftersom det var en enorm möjlighet för mig och jag hade stora ambitioner, men jag var ändå tvungen att fundera väldigt noga innan jag lämnade Spurs."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen