post image

Glazers planerar storvärvning för att vinna fansens kärlek

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Transfer Window Podcast så kommer familjen Glazer bevilja en storvärvning för att bygga upp relationen till fansen. 

Manchester United-fansen har just nu ägarfamiljens gehör på ett sätt man aldrig någonsin tidigare haft. Fadäsen med Superligan har gjort att Glazers hamnat i en utsatt ställning där de desperat vill reparera relationen till fansen. Eller nåja, den har ju faktiskt varit obefintlig i 16 år. Men för att kompensera så vill man nu för första gången skapa en relation till klubbens fans.

En del i det ledet är dels kommunikation. En annan del – enligt Joel Glazer själv – är att fortsätta investera i truppen, arenan och faciliteterna. Och Ian McGarry på The Transfer Window Podcast säger att ägarna planerar att göra en storvärvning för att vinna fansens kärlek.

"Vi har fått veta att de kommer försöka lugna protester och missnöje genom att göra en storvärvning i sommar. Som vi förstår det är specifikt en anfallare prio. Det finns ju några stycken. Det finns tre där ute som är på den nivå som Manchester United skulle behöva. En är Harry Kane, en annan skulle såklart vara Erling Håland och den tredje är Kylian Mbappe."

Läs mer i The Express. 

 

Källa: Express,

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Fergie sågs ju komma ut med PSG’s ägare från Lowry efter City matchen. Hade gärna varit en fluga på väggen för det samtalet. Pratat spelare? Affärer? Varför just träffat Ferguson? Jag spricker av nyfikenhet 🥺

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen