post image

Pallister: Rashford kan inte ersätta Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Pallister ser inte att Marcus Rashford kan hantera den centrala anfallspositionen för England i EM. 

EM närmar sig och England har en högintressant trupp med mängder av talang på alla positioner. Just det centrala anfallet är väl en position där alternativen inte är supermånga och den f.d Manchester United-backen Gary Pallister oroar sig för Harry Kanes skadebenägenhet och vem som ska steppa in som alternativ om Kane inte skulle finnas tillgänglig.

”Gareth har använt Rashford i många matcher och han litar på honom. Southgate har många alternativ på mittfältet och i anfallet. Det finns både kreativitet och mål i startelvan. Jag är nöjd med truppen och jag tycker inte det är några direkta överraskningar där.”

 

"Den största oron är Harry Kane och hans ankelproblem som han haft under de senaste två, tre åren. De tycks återkomma då och då och om han inte är frisk, så.. Det finns inte en till Harry Kane. Rashfords position är till vänster. Han har inte gillat att spela till höger för Manchester United och jag tycker inte han ser ut att vara samma spelare när han spelar centralt. Han utgör störst hot när han kommer från vänsterkanten, men även Sterling gillar att spela i den positionen."

 

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen