post image

Pallister om Uniteds transferdilemma

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Pallister anser att Manchester United behöver addera spets, men är oroad över klubbens transferbudget. 

Snart öppnar transferfönstret och Manchester United länkas med många högintressanta namn som Jadon Sancho, Harry Kane och Raphael Varane. Men det är också dyra spelare och vad klubben har för budget och hur den ska fördelas och prioriteras återstår att se.

Den gamle United-backen Gary Pallister tror det blir svårt i det rådande ekonomiska klimatet, att plocka in fler än möjligen en storvärvning.

"Laget är inte färdig ännu och förhoppningsvis kommer det nyförvärv. Kanske Sancho, för den där högerkanten har varit ett problem för United hela säsongen. De slutade för långt bakom City i vad som varit en märklig säsong. Sancho är en spännande spelare och har haft en fantastisk tid i Tyskland med många mål och assist. Han såg ut att komma förra säsongen men Dortmund var hårdnackade och affären blev aldrig av. Jag tror han väldigt gärna vill komma."

"United har haft Greenwood till höger eftersom han inte är tillräckligt stark för att spela centralt och sedan Daniel James, som jag hoppas kan bli bättre och erbjuda ännu mer nästa säsong - så en spelare som Sancho vore väldigt bra för konkurrensen och det är en no-brainer. Han är den typen av spelare som skulle göra Uniteds fans exalterade.

"Den typen av spelare kommer kosta en hel del och det är vad som är lite oroande. Efter pandemin och sättet som klubbar påverkats så vet jag inte om man har råd att plocka in två storvärvningar som Harry Kane och Sancho."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen