post image

Rio: Hur kan han inte ge Sancho chansen?!

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Rio Ferdinand ifrågasätter Gareth Southgates beslut att inte använda Jadon Sancho, trots dennes imponerade statistik de senaste tre åren. 

Manchester United tycks vara nära att genomföra en värvning av Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Det kommer vara att betrakta som en supervärvning. En av Europas mest spännande unga spelare köps tillbaka till England för en stor summa pengar. Men i det engelska landslaget har han inte slagit sig in under EM.

I öppningsmatchen mot Kroatien lyckades 21-åringen inte ens ta plats i matchtruppen och fanns därmed inte ens med som ett alternativ på bänken. Och mot Skottland i fredags så fanns han förvisso med på bänken, men blev också sittande där under hela matchen.

Rio Ferdinand anser att det är mycket märkligt att Gareth Southgate inte använder bänken i ett läge då man inte får bollen i mål och ifrågasätter framförallt varför inte Sancho får chansen.

"Jag tyckte bytena var dåliga. Man kan göra många byten nu och han (Southgate) gjorde bara två när han kunde gjort fem. Nyttja den där bänken. Det är ju det den är till för. Vi har alla dessa spelare. Sancho? Vad har han gjort? Han måste ha gjort någonting bakom kulisserna. Under de senaste tre säsongerna så är han den spelare som varit involverad i flest mål av de engelska spelarna efter Sterling och Harry Kane."

Hör Rio Ferdinand prata om matchen på Youtube. 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen