post image

Mirror: Klubbarna fortfarande långt ifrån varandra i värderingen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Mirror så är det fortfarande en bit kvar innan Manchester United och Dortmund är överens om Jadon Sancho. 

United ska i förra veckan ha inlett budgivningen på Jadon Sancho och även om det initiala budet ska ha nobbats så har samtliga rapporter vittnat om att alla parter är optimistiskt inställda till att man den här sommaren äntligen ska lyckas nå en överenskommelse.

Enligt en rapport i Sky Sports i förra veckan så är klubbarna inte mer än omkring £10 miljoner ifrån varandra i förhandlingarna, men The Mirror menar att det är mer än så. Enligt tidningen vill Dortmund ha £80 miljoner för spelaren, men United sägs anse att £60 miljoner är en mer vettig värdering. Enligt rapporten kan man dock vara villiga att kompromissa.

Tidningen skriver också att de personliga villkoren är överenskomna och spelaren sägs få en lön på £250 000 i veckan på ett fem årskontrakt med option om ytterligare ett år.

Sancho fanns inte ens med i matchtruppen till Englands öppningsmatch mot Kroatien i EM. Igår fanns han med på bänken i bataljen mot Skottland, men fick inte göra något inhopp i matchen - som slutade 0-0.

Läs mer i The Mirror. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen