post image

Sancho om Manchester United-ryktena

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho förklarar hur han hanterar alla rykten som dagligen förekommer i skvallerspalterna. 

Det rapporterades igår från den tyska tidningen Bild att United nu inlett budgivningen på Sancho, men att man fått sitt första bud nobbat. Spelaren har kopplats ihop med United under lång tid och det är en ständig mediabevakning på situationen kring hans framtid i Dortmund och vilken klubb som kan komma att bli hans nästa.

I en intervju med TalkSport pratar han om hur han hanterar spekulation och rykten:

"Jag är cool gällande det det. Det kommer alltid att spekuleras. Speciellt när man gör bra ifrån sig. Det handlar bara om hur man hanterar det på planen. Man måste göra det man gör. Så länge man gör det så är jag säker på att det inte är några problem."

"Jag kollar inte direkt på det (spekulationen). Under säsongen är jag alltid fokuserad på mig själv och på laget. Det är det viktigaste jag kan göra. Och varje gång jag är på planen så ger jag alltid mitt allt för att försöka skapa mål och assist. Det är vad jag verkligen försöker göra - jobba hårt för laget."

"Allt snack är en del av sporten. Fansen kommer alltid vara exalterade när det är stora turneringar. Som ung grabb var jag också exalterad när jag såg dessa turneringar. Alla grabbar borde vara det nu också. Den här typen av mästerskap kommer inte så ofta så man måste ta till vara på sin chans ute på planen."

Läs mer från Sancho på TalkSport.

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen