post image

Därför fanns inte Sancho med i truppen mot Kroatien

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jadon Sancho fanns inte ens med på bänken för England i öppningsmatchen mot Kroatien. 

England har en sanslös bredd i sin EM-trupp och en stenhård konkurrens om platserna. När startelvan igår presenterades fanns ingen Unitedspelare med i elvan – Rashford hade petats till förmån för Raheem Sterling och Kieran Trippier hade tagit plats på vänsterbacken, så Luke Shaw bänkades. Harry Maguire var ännu inte spelklar efter sin skada, även om han är närmar sig.

Jadon Sancho förväntas bli en Manchester United-spelare inom kort, men denne fanns inte ens med på bänken. Och anledningen var inte sjukdom eller skada. Enligt Manchester Evening News så fick han helt enkelt inte plats i truppen. Gareth Southgate valde bort honom eftersom han inte imponerat tillräckligt i genrepet, skriver tidningen.

En annan spelare som länkats med United och som inte fick någon speltid är Jack Grealish. Aston Villa-kaptenen, som imponerat för England inför EM, fick inleda på bänken och sedan sitta kvar där hela matchen.

Marcus Rashford kom in i spel i den 71:a minuten då han ersatte Phil Foden. Och matchen slutade 1-0 till England efter att Sterling gjort målet.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen