post image

Southgate om varför Sancho inte fått någon speltid i EM

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gareth Southgate pratar om de offensiva alternativ som England har i sin trupp och varför Jadon Sancho ännu inte fått någon speltid under EM. 

England har inte lyckats imponera speciellt mycket under EM, trots den stjärnspäckade trupp man har. Bredden, speciellt i anfallet är imponerande med spelare som Mount, Sterling, Foden, Kane, Grealish, Rashford och Sancho m.fl.

Jadon Sancho uppges vara nära att lämna Dortmund för Manchester United och om affären blir av skulle det göra Sancho till den dyraste engelska spelaren genom tiderna. 21-åringen har ett imponerade facit med mängder av mål och assist under de senaste tre säsongerna, men trots detta så tycks han vara långt ned på Gareth Southgates hackordning har han ännu inte fått en enda minut ute på planen under EM.

Såhär säger Gareth Southgate själv om bredden och alternativen i offensiven.

"Vi har en del explosiva alternativ och många av dem är unga spelare som upplever en stor turnering för första gången. Så vi coacher är realistiska kring våra förväntningar på dem som individer. Jadon är en av dem. Han har tränat bra de senaste dagarna och nu har vi de alternativen och de besluten att fatta."

Läs mer i Manchester Evening News. 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag gillar Southgate men just nu är jag så bias för vilka som borde spela, och då de inte spelar så håller jag tummarna för att det går riktigt dåligt för England så jag i slutändan kan peka och säga: ”Hade han kört denna elvan..”. En liten vinst är bättre än inget. 😎

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen