post image

M.E.N: Isak, ett alternativ till Kane och Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News menar att Manchester United bör överväga Alexander Isak om man skulle missa Harry Kane och Erling Håland. 

Flera av Premier Leagues toppklubbar är på jakt efter en anfallare detta, alternativt nästa sommars transferfönster. Framförallt är det Chelsea, Manchester City och Manchester United som uppges vilja stärka sina lag med en ny toppanfallare.

City ska ersätta Sergio Aguero, Chelsea behöver en utpräglad målskytt och Manchester United behöver tänka bortom nästa sommar då Edinson Cavani med stor sannolikhet lämnar klubben, efter att han nyligen övertalats till att förlänga kontraktet med ett år och stanna kommande säsong.

Men utbudet av toppanfallare är begränsat och det är framförallt två namn som står ut och som toppar trions önskelistor - Harry Kane och Erling Håland.

Kane länkas starkt med Manchester City. Och Chelsea har ryktats planera ett superbud för att säkra Hålands signatur. Ingenting är avgjort i racet om dessa två superspelare, men någon av City, Chelsea och United kommer stå tomhänt när Kane och Håland fattat sina beslut.

Och om det blir Manchester United så menar Manchester Evening News att Alexander Isak kan vara ett tänkbar alternativ.

Läs mer i Manchester Evening News. 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen