post image

Hela intervjun med Kane. ”Jag är inte desperat”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Harry Kane pratar om sin relation till Daniel Levy, sin vilja att vara involverad i de stora stunderna och sin framtid inom fotbollen. 

Harry Kanes framtid är flitigt omdiskuterad. Nu har han gett en intervju med Gary Neville i The Overlap, där han pratar om framtiden, hungern efter titlar och sin relation till Tottenhams ordförande Daniel Levy. Vi publicerade igår delar av intervjun, men här är den i sin helhet.

”Jag tror det ja. Det är definitivt en konversation som ska tas med klubben. Men ja, som du säger så vill jag spela i de största matcherna och vara delaktig i de stora stunderna. Som den här säsongen då man sett de engelska klubbarna göra bra ifrån sig i Champions League.”

"Det är den typen av matcher jag vill vara involverad i, så det är absolut en tid i min karriär där jag måste reflektera och se var jag befinner mig och sedan ha en bra, ärligt konversation med ordföranden. Och jag hoppas vi kan ha den konversationen."

"Jag är säker på att han kommer vilja skapa en plan utifrån hur han ser det, men i slutändan är det upp till mig, hur jag känner och vad som kommer vara bäst för min karriär och mig själv just nu. Han har ärligt talat alltid varit väldigt schysst mot mig. Han har alltid belönat mig med nya kontrat. Jag signade ett fem års-kontrakt när jag var 21, men jag har gjort bra ifrån mig så han har förbättrat det hela tiden. Så han har varit väldigt bra mot mig."

"Han har varit rättvis. Han har aldrig hållit mig mot ett kontrakt och sagt "nej, det här är vad jag betalat. Det är på dessa villkor du ska stanna här." Så vi har alltid haft en bra relation, men jag är ju inte säker på hur den konversationen kommer att gå. Som spelare vet man inte vad ordföranden tänker."

"För mig handlar det om att jag inte vill nå slutet av min karriär och känna någon ånger. Så jag vill vara den bästa jag kan vara. Jag har sagt det förut. Jag skulle aldrig säga att jag kommer stanna i Spurs resten av min karriär. Jag skulle heller inte säga att jag ska lämna Spurs. Folk kanske tittar på situationen och säger "han är desperat efter titlar, han behöver titlar." Men jag känner att jag nästa har en hel karriär kvar att spela. Jag har sju, åtta år kvar. Det är ungefär vad jag haft hittills i Premier League."

"Jag jag kommer inte hetsa fram någonting. Jag är inte desperat att göra någonting. Men ja, jag vill bara vara den bästa versionen av mig själv. Jag känner att jag absolut har så mycket kvar att ge. Jag känner att jag kan bli ännu bättre än vad jag har varit och producera bättre siffror än vad jag gör just nu."

Källa. MEN

Mest lästa Tottenham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen