post image

Hughes: Med Kane skulle de utmana om titeln

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Manchester United-anfallaren Mark Hughes anser att Harry Kane skulle göra Manchester United till ett titelutmanande lag. 

Harry Kanes framtid kommer vara en av de stora snackisarna under transferfönstret. Han har öppnat upp för att lämna Tottenham, men huruvida klubbledningen kommer tillåta det är en annan fråga. Kane har själv medgett att han vill bli kvar i Premier League och inte har något intresse av att gå till någon utländsk klubb i detta nu och det återstår att se hur ”snäll” Daniel Levy känner sig i sommar – finns det någon rimlig möjlighet att man säljer sin talisman till en ligarival?

Manchester City och Manchester United är de klubbar som det pratats mest om för Kane och den gamle United-anfallaren Mark Hughes anser att Kane skulle göra United till ett titelutmanande lag.

"Ja jag tror Kane skulle kunna ta United till en titelvinnande nivå. Det jag alltid slagits av när jag tittat på United den här säsongen är att när de inte har den den centrala punkten, då Cavani inte spelar och spelare som Rashford, Martial och Greenwood spelar på topp så fungerar det inte riktigt så bra som det borde."

"Jag tycker United alltid är bättre när Cavani finns i mitten. Han har gjort väldigt bra ifrån sig för United i år och det är mycket goda nyheter att de lyckats behålla honom ännu ett år. Huruvida det betyder att de inte kommer att gå väldigt hårt efter Kane, eftersom de anser att de har en kortsiktig fix (återstår att se)."

"Men jag vill, med mina röda glasögon på, väldigt gärna se Harry Kane där för jag tror han skulle passa perfekt i Manchester United. Han skulle ha stor talang runtomkring sig och de skulle ge honom den där plattformen att förhoppningsvis vinna titlar för han är ju klart och tydligt vid en punkt i sin karriär då han saknar det. Han vill se till så att nästa steg, om han nu tar nästa steg kommer garantera titlar. Det handlar inte om pengar eller prestige - det handlar om att göra avtryck i sporten."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen