post image

”Det vore ett STORT problem för Manchester United”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Terry Butcher borde Manchester United, Liverpool och Chelsea vara mycket oroliga över att Harry Kane väljer Manchester City. 

En av sommarens absolut största transfers kan komma att bli Harry Kane, som tros vilja lämna Tottenham. Om Tottenham släpper honom återstår att se, men det laget som får honom kommer givetvis höjas i kvalité.

En annan superanfallare som kan finnas på marknaden i sommar – dock till en skyhög transfersumma – är Erling Braut Håland. Och den klubb som vinner det racet har troligen en målgaranti i många många år framöver.

Chelsea, Manchester United och Manchester City ses som de kanske mest troliga destinationerna och den gamla Englands-ikonen Terry Butcher säger att det vore ett stort problem för United och resten av ligan om City värvar någon av superanfallarna .

"Sergio Aguero spelade inte många matcher för Manchester City den här säsongen och de vann ändå lätt. De är ett väldigt flexibelt lag. De behöver inte ha en utpräglad striker i laget, men de vill ha alternativ för det är en plan B eller plan C för dem. Om Manchester City skulle gå och köpa en ny toppklassanfallare.. Wow.. Det vore ett enormt problem för resten av Premier League."

"Det är ett full av kvalité, deras rörelse är exceptionell och de är fruktansvärda att möta eftersom man aldrig vet vem som kommer dyka upp. De är fantastiska att se i sista tredjedelen eftersom de låser upp försvar så enkelt, men det kommer genom bra rörelse och hårt jobb."

"Manchester United, Liverpool och Chelsea borde vara oroade. Om jag var i någon av de klubbarna så hade jag tittat på Manchester City och sagt "jag hoppas de inte signar någon (anfallare) för då kommer det bli ännu svårare för oss."

 

Läs mer från Terry Butcher i intervjun på Playojo. 

 

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Jag hade gärna plockat Kane men det finns andra lag delar som behöver översyn mer nu när Cavani stannade ett extra år. Utan Corona så hade finanserna varit andra, hade inte ett företag dragit sig ur som sponsor till våra träningsställ så kanske vi kunnat köpa Kane också eller om Cavani inte hade valt att stanna så kanske man hade haft mer panik nog att skuldsätta sig mer för att säkra Kane. Vi är inte en spelare ifrån att vara där City är snarare tre-fyra, därför hoppas jag att man köper bredd snarare än kasta allt på en spelare.

    6
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen