post image

Lineker: Det står mellan tre klubbar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Lineker tippar Harry Kanes nästa klubbadress och han tror det står mellan tre klubbar. 

Harry Kane kan mycket väl komma att lämna Spurs i sommar. Han har presterat säsong efter säsong i Tottenham, men klubben har inte vunnit några titlar och inte heller tagit tydliga kliv i rätt riktning. Kane medgav nyligen i en intervju med Gary Neville i The Overlap att han är i ett stadie av karriären då det börjar bli hög tid att tänka på hur troféskåpet ska fyllas, innan det är för sent.

”Jag tror det ja. Det är definitivt en konversation som ska tas med klubben. Men ja, som du säger så vill jag spela i de största matcherna och vara delaktig i de stora stunderna. Som den här säsongen då man sett de engelska klubbarna göra bra ifrån sig i Champions League.”

”Det är den typen av matcher jag vill vara involverad i, så det är absolut en tid i min karriär där jag måste reflektera och se var jag befinner mig och sedan ha en bra, ärligt konversation med ordföranden. Och jag hoppas vi kan ha den konversationen.”

Och den f.d Barcelona och Tottenham-anfallaren tror att racet om Kanes signatur kommer stå mellan tre klubbar:

"Jag tror det vore oroväckande (hur han skulle dominera ligan om han gick till City). Jag hade själv älskat att se honom i Barcelona, men de går för Aguero och har begränsat med pengar just nu. Jag tror det står mellan Manchester City, Manchester United och PSG."

"De (PSG) har Pochettino och där hade han vunnit saker garanterat. Jag tror inte han skulle gå till Chelsea och göra så mot Tottenham-fansen, men vem vet. Men jag tror inte ens Tottenham-fansen skulle missunna honom en flytt nu. Han har gett klubben allt under lång tid. De har inte vunnit någonting med honom, vilket är väldigt synd och det är en tuff tid för Tottenham."

Läs mer från Lineker i The Mirror. 

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen