post image

Kane: Jag är inte intresserad av att flytta utomlands

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Harry Kane säger att han inte har något intresse av att lämna England inom den närmaste framtiden. 

Harry Kane har levererat konsekvent under många år och den här säsongen leder han både Premier Leagues skytteliga och assistliga. Han gav i veckan en intervju med Gary Neville i The Overlap där han medgav att han efter säsongen kommer diskutera framtiden med klubbledningen och han uttryckte en stor vilja att spela Champions Leauge och delta i det största sammanhangen, samtidigt som han underströk att han inte är ”desperat” och att han känner att han har många år kvar på toppen.

Nu har andra delen av den intervju släppts och Kane medger där tex att han är sugen på att stanna kvar i Premier Leauge och jaga rekord snarare än att testa lyckan utomlands:

"Jag antar att skador skulle vara den stora saken då" svarade Kane på frågan vad som kan få honom att inte nå de rekord han jagar. "Jag har ju haft skador, men inte haft några tunga skador som hållit mig borta i flera månader. Men jo, jag antar att skador skulle vara den stora saken. Sen finns ju alltid möjligheten att kanske gå utomlands en vacker dag men det är inget som direkt intresserar mig inom den närmaste framtiden."

Läs mer från Kane i Manchester Evening News. 

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Tottenham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen