post image

Rashford: Jag försäkrar er alla – det här laget ger inte upp

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Marcus Rashford försäkrar alla fans om att ingen spelare i Manchester United kommer låta sig slås ned av förlusten mot Villareal. "Vi kommer tillbaka ännu starkare nästa säsong" säger anfallaren. 

Det var ju så upplagt för att United äntligen skulle vinna sin första titel under Solskjaer igår, men så blev inte fallet och nu får laget försöka omkalibrera och hitta ny motivation till nästa säsong.

Marcus Rashford – som igår gjorde en av sina svagare insatser i Unitedtröjan – säger att fansen inte behöver vara oroliga över att United ska ge upp.

"Känslan inombords är svår att förklara för vi kom ju hit för att vinna. Vi har jobbat så hårt hela säsongen och det här var möjligheten att vinna en trofé. Nu blev det inte så. Inte precis just nu, men när vi kommit över besvikelsen lite så måste vi titta tillbaka på matchen, se vad vi gjorde fel, var vi kan bli bättre och allt jag kan säga är att laget inte kommer att ge upp."

"Det finns inte en chans att det här laget ger upp. Managern kommer inte ge upp, han kommer inte låta oss ge upp och vi kommer kliva in till nästa säsong med ännu större vilja."

Läs mer från Rashford på Manutd.com.

 

Källa. Manutd.com 

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen