post image

Mirror: Rashford planerar operation efter EM

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så kommer Marcus Rashford gå en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar till Premier League-säsognen börjar. 

Marcus Rashford har under säsongen dragits med smärtor i både axel och fot och han har många gånger spelat för Manchester United och England trots smärtor.

United vill inte neka Rashford möjligheten att respektera England under EM, även om vila säkerligen hade gjort gott för hans kropp efter en lång säsong. Men The Mirror rapporterar att Rashford nu överväger att genomgå en fotoperation efter EM för att nå en långsiktig lösning på skadebekymren.

Rashford sa nyligen:

"Jag känner mig okej. Jag tar bara en match i taget. Foten läker ganska inkonsekvent men i slutändan så måste vi bara hantera det så bra vi kan, så det känns så bekvämt som möjligt. Jag är som gladast när jag spelar matcher och hjälper laget. Jag gör vad jag kan för att kunna spela."

Men en operation efter EM skulle bara ge honom drygt en månads tid för rehabilitering innan den nya ligasäsongen drar igång och han hade inte kunnat delta under försäsongen.

Läs mer i The Mirror. 

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Bland det värsta jag hört! Spela halvskadad med landslaget och riskera försäsongen och möjligen inledningen av premier league för en operation?
    Vilken pajas klubb vi har blivit.
    Ta ditt ansvar för klubben och operera dig direkt!

    1
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen