post image

Nevilles oro för det stjärnspäckade England

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville uttrycker en oro över det engelska landslagets förmåga att orka. 

England har en stjärnspäckad trupp med sig till EM, men man har inte direkt imponerat under sina två inledande gruppspelsmatcher – speciellt inte senast mot Skottland och Gary Neville tror att den långa Premier League-säsongen kan vara en bidragande faktor till att spelarna inte nått upp i nivå.

”Jag tycker att de försökte mot Skottland. Jag vet bara inte vad som hände. Det var som att de mentalt hade byggt upp matchen till något den inte var. De tömde sig själva på all förmåga att springa. De var riktigt dåliga i den matchen.”

 

"Ni vet att jag varit i åtta mästerskap som spelare och coach och jag måste säga att jag själv varit med i England-lag som varit uttröttade i slutet av en lång Premier League-säsong. Och det har alltid varit något vi fått höra. Kombinationen av den långa Premier League-säsongen tillsammans med att vi ju inte lyckas hålla bollen speciellt bra, vilket är ett större problem - betyder att vi tappar ånga."

England har trots allt fått med sig fyra poäng från matcherna mot Kroatien och Skottland och man ligger 2:a i sin grupp inför kvällens sista gruppspelsmatch, mot Tjeckien. Tjeckien leder gruppen på samma poäng som England.

Läs mer i The Mirror.

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen