post image

Neville: Vad United behöver göra på transfermarknaden

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville förklarar vilka han anser bör vara Manchester United prioriteringar på transfermarknaden. 

Sommarfönstret är nu officiellt öppet, men det lär troligen bli en något seg start på transferaktiviteten med tanke på att EM är precis runt hörnet och de flesta spelare har sin fokus på turneringen. Men förr eller senare under sommaren förväntas en hel del intressanta transfers ske och Manchester United länkas med många intressanta namn.

Gary Neville ger sin syn på vad Ole Gunnar Solskjaer behöver göra på transfermarknaden:

"De behöver definitivt en ny mittback som kan spela med Harry Maguire. Även om jag tycker backlinjen gjort bra ifrån sig så anser jag att de nått sin absoluta topp där de är just nu. Jag tycker att Aaron Wan-Bissaka blir bättre varje vecka. Jag tycker att om Luke Shaw kan hålla sig skadefri så är han den bästa sett till talangen. I Maguire har det någon som otroligt pålitlig och kan leda laget. Jag anser bara att en ny mittback kan komma in och komplettera laget"

"I anfallet finns ett problem. Under de senaste åren har vi aldrig haft en utpräglad högerwinger. Vänsterkanten är okej med Marcus Rashford. Man kan fråga sig, är Mason Greenwood en högerwinger? Är han det eller är han en center forward. Om han ska bli en center forward på sikt så behöver Manchester United en högerwinger. Om han är en högerwinger så behöver de en center forward."

Läs mer från Gary Neville i Manchester Evening News. 

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen