post image

Neville: Det blir Uniteds offensiva värvning i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Gary Neville ger sin syn på vad han tror Manchester United kommer göra för rekryteringar i offensiven. 

Manchester United tippades länge prioritera en värvning av en central anfallare under det stundande fönstret, men sedan det häromdagen stod klart att Edinson Cavani förlängt sitt kontrakt med ännu ett år så har det nu rapporterats att det akuta behovet av en striker dämpats. Istället förekommer nu rapporter om andra offensiva pjäser och ryktena om Jadon Sancho har fått nytt liv.

Gary Neville tror inte att United kommer rekrytera någon striker i sommar. Istället lär det bli Sancho som anländer, tippar Neville.

"Jag tror att om man kollar policyn under åren med Ole Gunnar Solskjaer så tror jag inte de kommer signa en ny anfallare. Jag har inte längre kontakterna på insidan som jag brukade ha, så det är vad jag antar - för de har varit desperata att få Sancho. Jag tittar på det nu och jag tänker att Sancho kommer komma in och spela på högersidan och att Greenwood är backup på den sidan."

"I anfallet har man Cavani och även Greenwood. De vill ju att Greenwood ska få speltid för han har varit otroligt bra. Till vänster har man Rashford och Martial och även Pogba som kan passa in där om han inte är på mittfältet. Skulle man signa även Kane eller Håland så tror jag inte det kommer fungera för Manchester United, inte enligt sättet man rekryterat de senaste åren. Jag tror det blir Sancho och att det är klart sen ( i anfallet )"

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen