post image

Lingards vilja efter succélånet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Europsport så kommer Jesse Lingard med största sannolikhet att pusha för en flytt ifrån Manchester United efter säsongen. 

Lingard hade ett par år riktigt tunga år i Manchester United bakom sig innan han lånades ut till West Ham i januarifönstret. Den nu 28-årige Manchester United-produkten hade konsekvent tappat i form och hans speltid var kraftigt reducerad då han beviljades en lån till David Moyes lag nere i London. Och han fick en flyttade start redan i debuten.

Sedan dess har succén varit ett faktum. Nio mål och tre assist på elva matcher har det hittills blivit och West Ham tros vara mycket angelägna om att signa honom permanent efter säsongen. Men West Ham är inte ensamma om att vilja signa Lingard – klubbar som Arsenal, Tottenham och Leicester har också nämnts som möjliga destinationer.

Lingard har i sommar ett år kvar på kontraktet med Manchester United och det är oklart dels om Manchester Uniteds ser någon framtid för honom i klubben, trots succén i West Ham och det är dessutom oklart vad Lingard själv vill - även om United skulle välkomna honom tillbaka och erbjuda honom en förlängning. Eurosport menar att det absolut mest troliga är att han pushar för en flytt från United.

West han sägs ha försökt snabba på ett beslut från United, men United ska vilja vänta till efter säsongen. Enligt rapporten så är West Ham säkra på att Lingard trivs väldigt bra i klubben och att han skulle vara öppen för att stanna, om laget tog en Europaplats i Premier League-tabellen.

Källa: Eurosport

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen