post image

Lingard reagerar på comebacken i England

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Jesse Lingard reagerar på kallelsen till det engelska landslaget. "Det här är bara början" skriver den utlånande Manchester United-spelaren på sina sociala medier. 

När Gareth Southgate i dag presenterade sin trupp till Englands kommande VM-kvalmatcher så fanns Jesse Lingard med i truppen – och det är första gången sedan hösten 2019 som den 28-årige Manchester United-spelaren kallas till landslaget.

Lingard är just nu utlånad till West Ham där han fått något av en pånyttfödelse efter en lång trög tid i frysboxen i United och han postade sin reaktionen på återkomsten i landslaget via sina sociala medier.

”Superglad över att vara tillbaka i Englands trupp efter två år. Det har varit en lång och mentalt utmanade resa, men full av hårt arbete och tro. Tack till alla som trott på mig, det här är bara början.”

Lingard må ha fått ett uppsving i form sedan i januari, men Southgate medger att skador på flera viktiga anfallspelare varit en stor anledningen till att Lingard kunnat få chansen.

"Vi har skador på anfallspositionerna och det har öppnat upp för en möjlighet för Jesse. Jag måste säga att hans framträdanden för West Ham varit väldigt bra. Vi vet att han kan prestera på den nivån. Helst vill man kunna se att han gör det under en längre period, men vi har inte haft den möjligheten den här gången. Vi har tappat Jack Grealish, Jadon Sancho och en eller två andra som Harvey Barnes och James Maddsion. Det finns ett tomrum där. Vi litar på Jesse och tror han kan spela en stor roll i de här tre matcherna."

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen