post image

United öppna för att ta tillbaka Lingard. Och ge honom nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så kan Manchester United vara redo att hämta hem Jesse Lingard i sommar, efter en stark vår med West Ham och till och med erbjuda honom ett nytt kontrakt. 

Lingards United-karriär såg länge ut att vara mer eller mindre död, eller åtminstone döende.

Hans form hade dippat konsekvent under de senaste två åren och i januari lånades han ut till West Ham i hopp om att återuppliva karriären. Och han fick oväntat en flygande start i London och har nu gjort fem mål på sju matcher för Hammers och dessutom återkallats till det engelska landslaget för första gången sedan hösten 2019.

 

Nu menar blaskan The Sun att 28-åringen kan bli aktuell för en ny chans i Manchester United. Tidningen skriver att Solskjaer i grund och botten är ett stort fan av spelaren och att han imponerats av den pånyttfödelse som skett i London. Lingard har i sommar ett år kvar på sitt kontrakt, men The Sun menar att United till och med kan komma att erbjuda honom ett nytt tre års-kontrakt efter säsongen.

Samtidigt sägs West Ham vara intresserade av att behålla Lingard permanent och enligt rapporten värderar man honom till mellan £15 - 20 miljoner. United tros dock kräva en större summa än så för att vara villiga att överväga en permanent försäljning.

 

Källa: The Sun

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Troll,
   Jag förstår inte heller iden av att förlänga kontraktet på spelare som man varken klarar av att sälja till ”marknadspris” eller att spelaren får plats i förstaelvan och knappt ens på avbytarbänken. Jag tycker att Lingard är en helt OK spelare, alla fall i engelska mått. Men om Ole inte anser att spelaren passar i filosofin, är det bättre att skiljas.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen