post image

Rykten: United redo att betala £50 miljoner för Wolves-stjärnan

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Manchester United inte gett upp planerna på att signa en högerwinger och blaskan The Sun menar att Wolverhamptons Pedro Neto är ett alternativ. 

Förra sommaren ska Uniteds prio ha varit att signa en högerwinger och man länkades dagligen med en värvning av Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Men United och Dortmund lyckades aldrig enas om en transfersumma. Dortmund ska ha velat ha £109 miljoner för engelsmannen och United vägrade att betala den summan.

Istället signade man två ynglingar under deadline day – Amad Diallo och Facundo Pellistri. Den förstnämnde anlände dock inte förrän i januarifönstret, men han har nu börjat få chanser i förstalaget medan Pellistri – som just nu är utlånad – fortfarande väntar på sin debut.

Till sommaren tros United ha andra prioriteringar - en central anfallare, en defensiv mittfältare, en mittback och kanske en högerback och med den lovande Amad som tänkt till högerkanten, så är råder det frågetecken kring om man fortfarande är på jakt efter en mer etablerad spelare till positionen, a´la Sancho..

..Blaskan The Sun hävdar att man är det. Och tidningen skriver att United är redo att betala hela £50 miljoner för att signa Wolverhamptons 21-årige winger Pedro Neto (som förvisso ofta spelar till vänster)  i sommar.

Enligt tidningen så har man även Leeds brasse Raphinha och Sporting Lissabons winger Pedro Gonvalves som alternativa värvningar till positionen.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen