post image

Scholes och Hargreaves oense om Uniteds transferbehov

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes anser att Manchester United måste se till att säkra kvalité på den centrala anfallspositionen redan i sommar. 

Owen Hargreaves anser att Manchester United bör nedpriortera planerna på att signa en superdyr anfallare som Erling Håland eller Harry Kane, men hans BT Sport-kollega Paul Scholes håller inte med om den saken.

”Jag anser att United som klubb behöver signa en anfallare för de kommande fem åren. En riktig anfallare som Kane eller Håland. Cavani vore fantastisk att ha kvar i ett år till. Vi har haft honom i ett år nu och han har varit väldigt bra, men han kommer vara ett år äldre och sakta ned ännu lite mer. När det kommer till hans form och skador så kanske det inte är jättebra.”

"Han har inte spelat många matcher den här säsongen även om han gjort mål när han väl spelat, så det är ett orostecken. Och om vi tittar på de andra spelarna. Kan någon av dessa steppa upp? Jag ser det inte hända. När jag pratar om dessa tre spelare - Cavani, Håland och Kane så ser jag dem som center forwards. De andra tre - Martial, Rashford och Greenwood ser jag inte som center forwards. Jag ser dem som kantspelare."

 

Källa: Express

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen