post image

”Skippa Håland och lägg pengarna på de tre spelarna istället”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Owen Hargreaves anser att Manchester United bör nedprioritera en värvning av Erling Håland eller Harry Kane och istället fokusera på tre andra positioner. 

Manchester United har länkats starkt med en värvning av en klassanfallare inför sommarens fönster och de namn som oftast nämnts är Erling Håland och Harry Kane. Men just nu gör Edinson Cavani ett fantastisk jobb på positionen och det finns fortfarande en möjlighet att han blir kvar även nästa säsong, även om han ännu inte fattat sitt beslut.

Både Kane och Håland skulle kosta enorma pengar att få loss, om de ens går i sommar. Det har pratats om transfersummor på upp mot £150 miljoner och den f.d Manchester United-mittfältaren, numera BT Sport-experten, Owen Hargreaves anser att United bör lägga pengarna på annat håll.

"Självklart så tror jag att varenda f.d Man United-spelare eller fan hade älskat att se Erling Håland eller Harry Kane, men jag tror inte det är realistiskt i det rådande klimatet med tanke på de pengar som de hade kostat just nu. Cavani gör ett otroligt jobb. Få honom att skriva på en förlängning. Då slipper man den transfersumman. Det handlar ju ändå om stora löner, men då hade United kunnat lägga pengarna på annat.

"Jag tycker de behöver en högerwinger, om de så skulle vara Jadon Sancho eller Raphinha från Leeds eller någon sådan. Declan Rice som sittande mittfältare för att få det bästa ur både Pogba och Fernandes. De hade jag älskat att se, plus en ny mittback. Man kan lägga de pengar som Håland eller Kane hade kostat på de spelarna istället."

 

Källa: Express

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Helt rätt! Självklart behöver vi en toppklassanfallare, men prion måste vara att fixa defensiven och kreativiteten. Pogba kommer vara fantastiskt med en riktig CDM brevid sig och ett starkt försvar bakom sig och med en winger som kan skapa chanser, istället för att springa in själv som Rashford och Greenwood gör, hade vi gjort fler mål på. Cavani får duga ett år till. När stabilitet och kreativitet sitter så köper vi en anfallare.

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen