post image

Sky: Fem klubbar med i racet. Här är prislappen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Real Madrid skickade direkt till din email.

Sky Sports menar att racet om Erling Håland kommer att stå mellan fem av världens storklubbar i sommar. 

Håland är antagligen den hetaste spelaren på markanden inför sommarfönstret. Norrmannen har under det senaste året blivit en av världen i särklass mest spännande spelare och han har en målproduktion som man inte ser ofta i toppfotbollen. Dortmund har dock varit tydliga med att man inte kommer att sälja honom i sommar, även om man skulle missa Champions League.

Sky Sports skriver nu att en källa sagt till dem att ”det kommer bli krig” mellan klubben och spelaren om man tvingar kvar honom trots att man missar CL. Och med tre matcher kvar ligger man på femteplats i Bundesliga, en poäng bakom Eintracht Frankfurt.

Från och med nästa sommar har Håland en utköspklausul på ca £67 miljoner i sitt kontrakt och Dortmund tros ändå - trots sin officiella ställning - kunna vara redo att sälja redan i sommar. Och då till en betydligt högre summa. Enligt Sky kommer man dock inte acceptera ett bud längre än £150 miljoner - även om man skulle missa Champions League.

Enligt rapporten så är det nu främst fem klubbar som kommer göra upp om hans signatur - Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United och Chelsea.

Läs mer på Sky Sports. 

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Real Madrid senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen