post image

Prislapp på Erling Håland, men möjligt att han stannar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Borussia Dortmunds prislapp på Erling Braut Håland inför sommarens transferfönster. 

Erling Håland tros bli sommarens stora namn och kanske mest eftertraktade spelare. Norrmannen har länkats starkt med de flesta storklubbar under den senaste månaden – Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United och Chelsea. Men enligt Eurosport är dock känslan att 20-åringen kommer bli kvar i Dortmund ännu en säsong, till dess att hans utköpsklausul på £65 miljoner träder i kraft nästa sommar.

Enligt rapporten kan det dock i slutändan hänga på huruvida Dortmund kvalificerar sig till Champions League eller ej. Med tre omgångar kvar ligger man en poäng efter fjärdeplacerade Eintracht Frankfurt i tabellen.

Men OM Dortmund skulle sälja Håland i sommar så skulle man kräva ett bud på £130 miljoner, menar Eurosport. Vilket alltså är något lägre än den summa på £150 miljoner som ibland nämnts tidigare.

Håland har varit i sanslös målform sedan han kom från RB Salzburg vintern 2020. 53 mål på 56 matcher har det hittills blivit och storklubbarna förväntas hamna i en ordentligt dragkamp i jakten på hans signatur när han väl finns tillgänglig. Dortmund verkar dock fast beslutna om att behålla Håland. Klubbens sportchef Michael Zorc sa häromveckan:

"Vi har klartgjort vår position gällande Håland. Beslutet kommer inte att fattas utan Borussia Dortmund. Oavsett var i tabellen vi hamnar så kommer Erling att spela för oss."

 

Källa: Europort

Bild: Bildbyrån

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen