post image

Raiola: Dortmund har varit tydliga, men det är inget krig mellan oss

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Borussia Dortmund skickade direkt till din email.

Mino Raiola förklarar hur Borussia Dortmund ser på en försäljning av Erling Braut Håland i sommar, ett år innan hans utköpsklausul går att aktivera. 

Erling Håland är det just nu hetaste namnet inför transferfönstret och racet om den sensationella målmaskinen tros bli intensivt mellan storklubbar som Chelsea, Manchester United, Manchester City, Real Madrid och Barcelona.

Håland kom till Dortmund så sent som januari 2020 och inte förrän nästa sommar träder en utköpsklausul i kraft i hans kontrakt, men det har rapporterats att Dortmund är villiga att sälja redan i sommar – för omkring £150 miljoner. Men nu säger Hålands agent Mino Raiola till Sport1 att Dortmund under samtalen varit väldig tydliga med att man inte kommer att sälja spelaren i sommar.

"Michael Zorc gjorde det väldigt klart för oss att BVB inte vill sälja Erling i sommar. Jag respekterar hans åsikt, men det betyder inte att jag per automatik håller med honom. BVB var väldigt tydliga i sin syn på det här. Vi är okej med det. Det finns inget krig mellan BVB och oss - absolut inte."

Och sportchef Michael Zorc sa nyligen: "Jag håller mig till hur den kontrakterade grunden ser ut och hur vi höll samtalen i förra veckan. Vi har väldigt tydliga planer för Erling inför den nya säsongen."

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Borussia Dortmund senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen