post image

Raiola: Det är det definitiva beskedet från Dortmund

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola bekräftar att Borussia Dortmund varit mycket tydliga med att Erling Braut Håland inte kommer att säljas i sommar. 

Erling Håland har bombat in mål för Dortmund sedan han kom från RB Salzburg i januari 2020 och han länkats med samtliga storklubbar inför sommarfönstret. Hans agent Mino Raiola var nyligen runt på en uppmärksammad turné tillsammans med spelarens far Alf Inge Håland där de bl.a träffade Real Madrid och Barcelonas klubbledningar för att diskutera en affär.

Håland har från och med nästa sommar en utköpsklausul på £67 miljoner i sitt kontrakt, men det har pratats om att Dortmund kan inkassera redan i sommar och då för en väsentligt mycket högre summa. Men i en intervju med tidningen AS säger Raiola att beskedet från Dortmund varit tydligt.

"Jag tror alla klubbar kan det (ha råd med honom). Frågan bör ställas annorlunda. Har Madrid eller Barca råd att inte köpa honom? Han behöver säga till mig när allt är klart för då kan jag skapa en meny för honom och lägga saker på hans tallrik. Men just nu kan vi det inte. Det vi vet i dag är att Dortmund varit mycket tydliga och sagt till oss "vi kommer inte sälja honom." Sådan är situationen, definitivt. Det är vad de sa. Nu får vi se om de står fast vid det hela vägen till den 1:a september."

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Allt snack hit och dit om Håland (och Pogba), behövs det fler bevis på att man aldrig mer bör ge sig in i affärer med denna äckliga människan Raiola? Inga fler spelare från hans stall, någonsin. Håland, nej tack.

    7
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen