post image

Independent: Det är Kanes preferens. Dit vill han gå i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Independent så är Mauricio Pochettino redo att återförenas med sin gamle anfallare från tiden i Tottenham, men spelaren själv vill stanna i England. 

Harry Kane är en av namnen det pratas väldigt mycket om inför sommaren. Kane är ett av de stora anfallsnamnen i Europa och han har levererat på den högsta nivån i Premier League säsong efter säsong, men han tycks inte vinna några titlar med Tottenham och enligt många rapporter börjar han känna en växande frustration över den titellösa tillvaron i London.

Kane fyller 28 år i sommar och det är troligen hög tid att försöka lämna Spurs om han vill hinna med att representera en klubb med större konkurrenskraft i titelbranschen, men det kan komma att bli en komplicerad situation då han har kontrakt med sin klubb till 2024 och då Tottenham är erkänt tuffa förhandlare.

Tidningen The Athletic skrev i veckan att Spurs kommer kräva omkring £120 miljoner för att låta sin talisman lämna. Men enligt rapporten så kommer inte Tottenhams ordförande Daniel Levy att under några omständigheter sanktioner en förstling till en ligarival.

Tidningen The Independent skriver nu att Paris Saint-Germain kommer att göra ett försök att värva Kane om Kylian Mbappe beslutar sig för att inte förlänga kontraktet, men tidningen menar att Kanes egen preferens är att bli kvar i England och flytta till antingen Manchester City eller Manchester United.

Vilket då kan bli komplicerat med tanke på Tottenhams ställning gällande försäljning inom England.

 

Källa: Mirror, Independent,

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Tottenham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen