post image

F.d lagkamratens råd till Kane: Gå till Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Harry Kanes f.d lagkamrat Rafael Van der Vaart anser att han bör stanna kvar i England, men ta sikte på flytt till någon av de mer titelutmanande klubbarna. 

Harry Kanes framtid diskuteras allt mer inför sommarens fönster. Anfallaren fyller 28 år i sommar och det kan vara hans sista chans att få till en stor transfer till en klubb där han har bättre förutsättningar att vinna tittar, än vad han tycks ha i Tottenham.

Kane har kontrakt med Spurs till 2024, men han länkas ändå med storklubbar som Manchester United, Manchester City och Real Madrid och hans f.d lagkamrat Rafael Van der Vaart anser att han bör välja att bli kvar i England även om det skulle innebära en kontroversiell flytt till en ligarival.

 

"Han är nu den bästa anfallaren efter Lewandowski och han är huvudpersonen i Tottenham. Det kanske låter galet, men man skulle nästan ändå säga att han borde gå till Manchester United eller något liknande - stanna i England. Normalt så brukar det inte gå så bra när en engelsk spelare går till Madrid."

Kane är glödjet just nu och leder både skytteligan och assistligan i Premier League, med 18 mål och 13 assist.

 

Källa: MEN

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Frågan är hur dyrt det skulle bli? Han är skadebenägen och man kan inte räkna med att få in några pengar vid framtida försäljning. Jag hade älskar att se honom i United men frågan är om det inte är bättre att lägga pengarna på Håland om det är möjligt.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Paris Saint-Germain
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen