post image

Athletic: United ”nedprioriterar” Erling Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i den respekterade tidningen The Athletic så har Manchester United nu nedprioriterat värvningen av Erling Håland för att istället fokusera på en ny mittback och en högerwinger. 

Erling Håland kommer av allt att döma bli sommarens stora namn och storklubbarna förväntas slåss hårt om hans signatur. Vem som vinner racet återstår att se, men klubbar som Manchester City, Chelsea och Real Madrid ses enligt oddsen som mer troliga destinationer än Manchester United.

Manchester United är dock intresserade av norrmannen. Och man försökte värva honom då han lämnade Salzburg och hamnade i Dortmund. Det har rapporterats av tidningar som Manchester Evening News att han inför sommaren toppar klubbens önskelista och är den spelare man har satt högst prio på att lägga krut på, men The Athletic menar att man nu omprioriterat.

Enligt tidningen så anser man att det är viktigare att få in en högerwinger och en ny mittback än en central anfallare.

Huruvida det är sant eller ej låter vi vara osagt. Men en snabb blick på truppen - speciellt eftersom mycket pekar på att Edinson Cavani inte kommer att förlänga sitt kontrakt - vittnar om att Manchester United behöver en målgörare av rang.

United jagade Jadon Sancho hela förra sommaren - just för att säkra upp kvalitén på högerkanten. Kanske att man dammar av intresset i sommar igen.

 

Källa: MEN, Athletic

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Jag har tittat en del AC Milan matcher både innan vi mötte dem och efter. Kessie och Oluwafikayomi Oluwadamilola Tomori (🙄 namnet..) är båda spelare värda att köpa. Kessie är ett monster och han köptes till ACM för typ 8m euro så kanske kunde få loss honom för en £30-35m, Tomori kostar en £24-28m och han är engelsk precis vad Maguire eftersökte. Tyvärr tycker nog OGS att vårat defensiva lås i Fred är bra tillräckligt, vilket det absolut inte är. Vem anfallaren vi köper ska bli roligt att se.
    När det nya avtalet med tröjsponsor infaller så går det att spendera mer.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Tottenham
Real Madrid
Tottenham
Chelsea
Borussia Dortmund
Manchester United
Chelsea
Arsenal
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen