post image

Klubbchefernas möte med Cavani

Skriven av: admin
Publicerad 2021-03-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt. tidningen Daily Mail så kommer Manchester Uniteds VD Ed Woodward och nya sportchef John Murtough att sätta sig ned med Edinson Cavani för att snarast bena ut framtiden. 

United signade i höstas Cavani på ett ett-års-kontrakt med option om ytterligare ett år och han har varit ett värdefullt tillskott för Ole Gunnar Solskjaer under säsongen, även om skadorna duggat tätt.

34-åringen har gjort sex mål på 18 Premier League-framträdanden och dessutom bidragit med värdefull rutin och säkert en och annan lärdom till unga anfallare som Mason Greenwood och Marcus Rashford.

Det råder dock stora oklarheter kring huruvida han kommer bli kvar i United under en andra säsong. Hans far Luis var nyligen ute i media och förklarade att sonen inte alls trivs i Manchester och att han har siktet inställt på en flytt till Boca Juniors redan i sommar.

Solskjaer har sedan dess varit förtegen om saken, men varit öppen med att man värdesätter Cavani i Manchester United och nu skriver tidningen Daily Mail att ett avgörande möte med klubbens högsta chefer väntar. Enligt tidningen kommer Woodward och Murtough att träffa spelaren och hans representanter för att få klarhet i hans intentioner, med målet att försöka få honom att stanna i klubben.

 

Källa: Mirror

Bild: Bildbyrån

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Älskade att vi fick honom under en säsong då vi behövde en bättre nia än Martial men jag vill se ett riktigt val på den positionen. Någon vi kan behålla under längre tid. Det enda jag eftersöker är egenskaperna hos en äkta nia, sedan spelar namnet mindre roll. Kommer löpningarna så är spelarna bakom intelligenta nog att börja slå passningarna rätt.

  1
  0
 2. Jag gillar Cavani och han har varit bra för oss, men han var en panikvärvning och Cavani signerade för oss för att han inte hade någon annan klubb då.
  Ledningen i United har tyvärr inte målsättningen att vinna något. Topp 4 räcker för att pengarna ska flöda in. Förstår att Cavani har högre ambitioner än så.
  Men kan klubben övertala honom att stanna så slipper de betala för en ersättare.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen