post image

Athletic: Det kommer inte hända under några omständigheter

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Tottenham skickade direkt till din email.

Den respekterade tidningen The Athletic skriver att Tottenhams ordförande Daniel Levy inte kommer att sälja Harry Kane till en Premier League-rival, under några omständigheter. 

Harry Kanes framtid är flitigt omdiskuterad just nu. Anfallaren – som fyller 28 år i sommar – har tidigare sagt att han kan komma att söka en flytt från Tottenham om han känner att klubben inte tar steg i rätt riktning och gårdagens förlust mot Manchester United innebar ännu en tung smäll för laget i jakten på Champions League-platserna.

Kane har länkats med Premier League-rivaler som Manchester United och Manchester City, men tidningen The Athletic skriver att Tottenhams ordförande Daniel Levy inte kommer att sanktionera en försäljning till en Premier League-rival, under några omständigheter. Och eftersom Kane har tre år kvar på kontraktet så har klubben stor kontroll över situationen.

Enligt rapporten skulle Manchester United ändå inte vara villiga att lägga de £120 miljoner som uppges vara prislappen Tottenham satt på Kane. Och Pep Guardiola sa också nyligen att Manchester City inte kommer kunna signa någon anfallare för de summor det pratas om för Kane eller Erling Håland, som också toppar storklubbarna transferlistor.

Så om Kane skulle insistera på att få igenom en transfer från sin klubb så kanske Real Madrid eller Paris Saint-Germain är troligare alternativ.

Det här kan bli en spännande följetång.

 

Källa: The Athletic

Bild: Bildbyrån

Mest lästa Tottenham senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen