post image

Raiola om Pogbas framtid: Det blir avgörande

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Mino Raiola säger att Manchester United har chansen att behålla Paul Pogba, om man presenterar ett projekt som pekar på att man ska kunna utmana om de största titlarna. 

Paul Pogba ser ut att trivas väldigt bra i Manchester United för tillfället och han har nu kontinuerligt visat mycket god form och varit en av lagets viktigaste spelare under våren och vintern. Vad som händer i sommar är dock oklart. Han har nu drygt ett år kvar på kontraktet och han är ständigt länkad med en flytt bort.

Fransmannen gav nyligen en intervju med Sky Sports där han medgav att han saknar att vinna titlar och för att United ska ha chansen att få honom att bli kvar så tros det vara en viktig faktor – att man börjar vinna titlar. Och att man fortsätter investera i laget för att ta ytterligare kliv mot att kunna utmana de bästa lagen.

"Gällande Pogba så är det också väldigt viktigt vad Manchester United vill - vilket projekt de presenterar för Pogba" säger hans agent Mino Raiola. "Pogba har alltid varit intresserad av en sak - att vinna Champions League och andra titlar. Det är hans mål. Och vi får se om det kommer vara möjligt i United eller i någon annan stor europeisk klubb."

 

Källa: Sky Sports

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen